Kahvila Muisto on A-oikeuksin varusteltu kahvila, joka tarjoaa kävijöilleen erilaisen kahvilakokemuksen. Pala kakkua kahvin, viinin tai vaikka tumman oluen kera työpäivän jälkeen, kevyempi lounasvaihtoehto kiireen keskellä tai rauhallinen aamiainen käsityöläispihan terassilla ovat muun muassa mahdollisuuksia, joita Kahvila Muisto tarjoaa päivittäin. Ovet ovat avoinna viikonloppuisinkin. Ainutlaatuinen tunnelma keskellä kaupunkia!

Emme käytä valmistuotteita. Pääsääntöisesti tuotteet ovat laktoosittomia ja lisäaineettomia. Myös erityisruokavaliot on otettu huomioon valikoimassamme.

*Arkiaamuisin meiltä saa aamiaista kello 8-10. Runsas aamiainen käynnistää päivän kuin päivän! Aamiainen on mahdollista yhdistää myös aamun kokoukseen.  Varaathan ryhmille ennakkoon pöydän. Hinta 10€.

*Brunssi sunnuntaisin kello 12-15. Hinta 24€. Kahvila Muiston ihana tunnelma on omiaan sunnuntain viettämiselle hyvän ruuan parissa. Brunssimmekin valmistetaan periaatteidemme mukaisesti itse tehtynä, puhtaista raaka-aineista.

*Muistathan, että meiltä saat tilattua myös kokonaiset kakut ja muut leivonnaiset omiin juhliisi. Soita ja tiedustele lisää!