Kahvila Muisto on A-oikeuksin varusteltu kahvila, joka tarjoaa kävijöilleen erilaisen kahvilakokemuksen. Pala kakkua kahvin, viinin tai vaikka tumman oluen kera työpäivän jälkeen, kevyempi lounasvaihtoehto kiireen keskellä tai rauhallinen aamiainen käsityöläispihan terassilla ovat muun muassa mahdollisuuksia, joita Kahvila Muisto tarjoaa päivittäin. Ovet ovat avoinna maanantaista lauantaihin. Ainutlaatuinen tunnelma keskellä kaupunkia!

Pääsääntöisesti tuotteet ovat laktoosittomia ja tuotteet ovat lisäaineettomia. Myös erityisruokavaliot on otettu huomioon valikoimassamme.

*Arkiaamuisin meiltä saa aamiaista kello 8-10. Runsas aamiainen käynnistää päivän kuin päivän! Aamiainen on mahdollista yhdistää myös aamun kokoukseen.  Varaathan ryhmille ennakkoon pöydän. Hinta 10€.

* Maanantaista lauantaihin saat meiltä maukkaan kotilounaan omassa keittiössämme valmistettuna. Lounasaika ma-pe 10.30 - 14.30, la 11 - 15.

*Muistathan, että meiltä saat tilattua myös kokonaiset kakut ja muut leivonnaiset omiin juhliisi. Soita ja tiedustele lisää!

Kahvila Muisto lopettaa toimintansa vuokrasopimuksen päättyessä 26.5.